Tillbakablick på 2014

Vi är nu mer än halvvägs igenom 2015 och här har det hänt en hel del sen sist. Innan jag går in på vad som händer just nu tänkte jag kika tillbaka på målen jag satte för 2014 och se hur det gick där.

Jag hade bland annat som mål att skapa och lansera en iOS-app, och lyckades uppnå detta till 200%! Två appar blev det 2014 och dessa är Small flying bees (vilket namn!) och 24 Multiplayer Math Game Multiplayer (Av juridiska skäl fick jag ändra namnet och slutade med ett dundergeneriskt namn…).

Att lansera sidor i olika länder lyckades jag med till 66%. Länderna jag lanserade sidor i var USA och Norge. Sidan i USA nischade jag in mig på Pop Up Tält (tält som väcklar upp sig själv) och i Norge blev det en Gambling-relaterad sida. Tältsidan gick inge vidare och la nog ner för lite tid på marknadsföringen där. Gamblingrelaterade sidan behövdes inte speciellt mycket kärlek för att få in besökare och genererar nu i alla fall en liten slant varje månad (runt 500 – 1000 kronor).

På studiefronten misslyckades jag troligtvis katastrofalt och anledningen är att jag fått ett heltidsjobb (mer info om detta i nästa inlägg).

På den ekonomiska fronten gick det riktigt bra upptäckte jag nu när jag såg efter. Preliminära siffror pekar på upp emot 75% ökning jämfört med 2013, vilket är ruskigt roligt att se! Det blir ingen 75% ökning 2015 dessvärre men men.

Träningen gick ok 2014 har jag för mig, men inga lopp (däremot Malmömilen 2015!). Tokyotan är fortfarande kvar men tryckt till baksidan något efter en klumpig backning. Inte mycket att göra åt det.

Alright! Det var det det! Mer nutidsinfo i nästa inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *