Mina mål för 2014 – Uppdateras

Detta inlägg kommer jag uppdatera under årets gång då jag vet att jag omöjligt kan komma på allt nu direkt. Jag vet att det är långt in på året redan men känner ändå att jag har lite jag vill uppnå innan året är slut, och alltid roligt att läsa hur det gått för andra vid årets slut så hoppas själv kunna göra en fin sammanfattning hur året har gått.

Projekt och företag

  • Utveckla och lansera en iOS-app (halvt färdig)
  • Lansera sidor i följande länder: USA, Danmark och Norge (bara gjort svenska sidor so far)

Denna blogg är även ett steg i riktningen att träffa fler personer med samma intresse och verksamhet likt min. Jag har varit dålig på att delta aktivt i forum, twitter och rent ut sagt socialisera och nätverka med likasinnade. Detta är något jag vill ändra på och jag tror mycket på att man påverkas av personer man har runt omkring sig. “You are the average of the five people you spend the most time with.” sa en klok person (Jim Rohn) och detta koncept tror jag mycket på. Denna blogg är ett steg i att börja nätverka med folk och bli med produktiv!

Studier

Ligger på latsidan här nu. Med jobb (orelaterat till webben), studier och egna projekt blir det lätt lite rörigt. För att detta mål ska går att mäta ska jag avsluta totalt 4 kurser innan årets slut. 5 kurser och jag får en guldstjärna!

Ekonomi

Jag skulle gärna se en 100% ökning för intäkterna i företaget men kör med en mer realistiskt(?) mål på 50%’s ökning. Med tanke på att mycket är passiv inkomst gäller det bara att undvika diverse SEO-djur och fortsätta producera.

Privat

Träning träning träning! Gymkortet är köpt och nu ska det tränas. Jag vill innan årets slut delta i något lopp i någon form. Två lopp och det blir en guldstjärna här med!
Ett annat mål var att köpa bil, och det är redan avklarat (Toyota Corolla kombi, 2006), så känns bra att ha ett mål avklarat redan!

Inlägget kommer att uppdateras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *